Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد ساداتی‌نژاد در شبکه خبر اظهار کرد:‌ با توجه به الزام قانونی در بودجه 1401 دولت باید روند تخصیص ارز ترجیحی را اصلاح کند، متخصصان و نخبگان اقتصادی اذعان کردند ارز ترجیحی باید در حوزه اقتصاد ایران عادلانه توزیع شود، اصلاح در این زمینه به نفع مردم و عدالت در جامعه است.

ساداتی‌‌نژ‌اد ادامه داد:‌ مردمی‌سازی یارانه‌ها و توزیع عادلانه آن حائز اهمیت است و در این طرح مردم این اطمینان را داشته باشند،‌ دولت قبل از حذف یارانه کالاهای اساسی،‌ قدرت خرید مردم را ترمیم خواهد کرد و جبرانی لازم را به حساب خانوارها واریز خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ قبل از اجرای طرح اصلاح یارانه،‌ دو ماه زودتر واریز جبرانی و افزایش قدرت خرید مردم بر اساس دهک‌ها انجام می‌شود و به حساب‌ها واریز خواهد شد و بعد از آن تغییر نرخ انجام خواهد شد؛ بنابراین مردم‌ ما نگرانی از این بابت نداشته باشند.

وزیر جهاد کشاورزی در تبیین مشکلات ارز ترجیحی گفت:‌ این ارز هم به حوزه کشاورزی خسارت زده، و هم به حوزه دام و طیور،‌ ارز ترجیحی در طول زمان اجرا نشان داده به اهداف خود نرسیده است. عادلانه توزیع نشده و اقشار مختلف مردم نتوانستند عادلانه از این ارز بهره‌مند شوند.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه ارز ترجیحی موجب بیماری مزمن در اقتصاد ایران شده است،‌ گفت:‌ ارز ترجیحی بهره‌وری را در صنعت غذا و دام و طیور کشور به ورطه نابودی برده است. صنعت دام و طیور به دلیل وجود ارز ترجیحی رنج می‌برد و این درخواست صنعتگران و تولیدکنندگان صنعت غذای کشور بوده که این ارز حذف شود.

وی ادامه داد:‌ ارز ترجیحی موجب رانت و فساد بوده و فساد گسترده‌ای در تأمین نهاده‌هایی تأمینی از خارج از کشور ایجاد کرد و باعث شد به دلیل فاصله قیمت ایجاد شده،‌ سرعت قاچاق افزایش یابد و یارانه‌ای که باید به مردم تعلق بگیرد،‌ بعضاً سر سفره مردم کشورهای دیگر برود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش قیمت محصولات جهانی گفت:‌ کمبود تولید محصولات کشاورزی در خشکسالی‌ها و چالش حمل و نقل غلات و محصولات کشاورزی به دلیل بحران اوکراین از علل این افزایش قیمت است./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: یارانه جبرانی ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۳۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • واریز ۵۷ میلیارد تومان از سوی دولت به شهرداری‌های پیرانشهر
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • فوری | هدیه روز معلم واریز شد | معلمان حساب‌هایشان را چک کنند
  • هدیه ۲ میلیونی وزیر آموزش و پرورش به حساب معلمان واریز شد
  • هدیه روز معلم به حساب بازنشستگان هم واریز می‌شود؟
  • معلمان امشب منتظر هدیه دولت باشند؛ مبلغ چقدره؟